lomalla Vuokatissa

Juna lähti eilen siis klo 12:50 kohti Oulua ja perillä olin klo 15:30. Vihaan junamatkoja, ne vaan on niin tylsiä, vaikkei tuokaan pitkä matka ole. Jape oli vastassa asemalla ja lähdettiin siitä heti Kempeleen kautta ajamaan Vuokattiin. Ajomatka kesti reilut pari tuntia. 

Loppumatkasta Jape näki pellolla metsän reunassa hirven! Minä en ole koskaan nähnyt hirveä luonnossa, vain Ranuan eläinpuistossa, mutta sillä en nyt kauheasti leijuis :D Japen mielestä se on kummallista, koska se on nähnyt hirviä vaikka kuinka monesti. Me käännettiin auto ympäri, jotta minäkin näkisin sen. Sen pellon ohi meni niin monta autoa silloin, että se varmaan säikähti ja meni metsään, enkä siis nähnyt hirveä vieläkään :( 

Tänään ollaan käyty keilaamassa ja syömässä Amarillossa. Keilaaminen ei aluksi tuntunut mulla oikeen luistavan, mutta viimeisen kierroksen neljästä jopa voitin! Olin niiiin ylpeä.Nyt ilta jatkuu takkatulen ääressä ja saunoen. Illalla tulee TV:stä Harry Potter ja viisasten kivi ja aion pakottaa Japen katsomaan sen mun kanssa. Olen aivan hullu Harry Potter -fani ja olen lukenut kaikki kirjat monen monta kertaa, kolme viimeisintä myös englanniksi. Leffat ei todellakaan ole niin hyviä, mutta kyllä niistä sen peruskuvan saa, että mistä ne kirjat kertoo. 

Huomenna on sitten vuorossa rentoutumista kylpylässä! Ehkä kuvasaldokin on silloin vähän mielenkiintoisempi.

-Lindsay

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.