kylpylä + ravintola + elokuvat + herkut = loma!

Tänään herättiin jo vähän jälkeen klo 9, ilman herätyskelloa ja LOMALLA! Ei todellakaan minun tapaista, sillä rrrakastan nukkumista. Oli ihanaa kun ei ollut mihinkään kiirettä ja sai vain makoilla lämpimän peiton alla. Vähän jälkeen puolen päivän lähdimme kuitenkin kohti Katinkulta kylpylää.


Kylpylässä oli mukava lilluskella erilaisissa porealtaissa ja saunoa mm. aromahöyrysaunassa, mutta silti se oli pieni pettymys. Allasalue oli aika pieni ja jotenkin odotin siltä enemmän, ehkäpä se juuri siksi oli pettymys. Aika kului kuitenkin tosi nopeaa ja oli siellä pieni liukumäkikin! Mutta esimerksi Oulun Eden on minusta parempi.


märät hiukset :)
Kylpylän jälkeen menimme Rossoon herkuttelemaan, sillä uidessahan tulee aina hirmu nälkä. Syönnin jälkeen otimme suunnaksi Kajaanin, joka sijaitsee 33km Vuokatista ja menimme ostamaan elokuvaliput Napapiirin Sankarit elokuvaan. Ja oli muuten hauska leffa! Tykättiin tosi paljon. Kajaanissa kiertelimme aikaa tappaaksemme ne muutamat keskustan putiikit ennen elokuvaa, mutta mitään ei käteen tarttunut. Ainoa minua kiinnostanut kauppa (r-collectionin tehtaanmyymälä) olikin mennyt kiinni jo klo 17, kun me saavuimme sinne klo 17:30 puolentoista kilometrin kävelymatkan jälkeen...


Tuolla 33 kilometrin menomatkalla ehti sää ja maisemat vaihtua monesti! Ensin lunta ei näkynyt missään, sitten maassa olikin paljon lunta ja puut kauniisti kuurassa, ja yhtäkkiä taas täysin sulanutta ja seuraavaksi kaamea lumisade myräkkä!


Huomenna on luvassa pieni vaellusretki jos vain sää sallii! Toivokaamme siis kovaa lumimyrskyä! Hihi no ei sentään.

-Lindsay

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.