jotain uutta vaatekaapissa

Viime aikoina ei aivan kauheasti ole tullut osteltua mitään, mutta jotain on kuitenkin vaatekaappia täydentämään hankittu.


1.Pikkujoulu-mekko Veromodasta. En yleensä ole tykännyt itseni päällä minkäänlaisista puhvihihoista, mutta tässä mekossa ne näytti oikein kivoilta ja muutenkin mekko istui todella hyvin päälle. Selässä oleva rusetti tuo muuten yksinkertaiseen mekkoon sitä jotain. 2.Vagabondin Ramona-saappaat. Mustat ihan perusmalliset saappaat ovat olleet jo monena talvena hakusessa, mutta nyt vihdoin sain nämä ja edullisesti! Nyt kun vielä löytyisi ne konjakinväriset... 3.Villakangastakki Ellokselta. Takki on viime syksyn mallistosta, jolloin sitä en kuitenkaan tilannut. Nyt se löytyi Elloksen alesta 23 euron hintaa. Ei siis paha ollenkaan! Ellokselta tuli tämän lisäksi myös päiväpeitto 50% alennusta hyväksikäyttäen. Kuvat poimittu netistä, sillä tällä hetkellä ei kodistamme löydy tarpeeksi valoisaa paikkaa kuvien ottoon.

Näiden lisäksi tänään meni tilaukseen uusi tietokone, jota odottelen nyt kuumeisesti saapuvaksi. Eli johan sitä ostettavaa sittenkin on ollut.

-Lindsay 

Kuvat: vagabond.com, ellos.fi ja veromoda.bestsellershop.com

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.