I said Brrrr, it's cold in here!

Jos eilen kerroin vihaavani maanantaita, niin ei nämä tiistaitkaan sen parempia ole! Koulupäivä on viikon rankin, luentoja klo 8-17 ja aamun ruotsin luento saa pinnan heti kireälle. En käsitä, miten vielä yliopistotasollakin voi olla niin tasotonta opetusta. Luulisi, että tuolla tasolla jo vähän katsottais, osaako ne opettajat opettaa vai ei, mutta ei näköjään. Voisin avautua kyseisistä  ruotsin luennoista melko pitkästi, mutten jaksa päätäni rasittaa aiheella yhtään enempää!

Lähellä kotiamme on puisto, jonka läpi virtaa pieni joki, tai siis oja, ja sen lähettyvillä hengailee aina joukko sorsia! Ne aina piristää päivää, sillä tykkään kaikenlaisista eläimistä. Ja etenkin tuollaiset normaalisti luonnossa säikyt eläimet, mutta puistossa kesyt on hauskoja. Hihi.Meillä on täällä asunnossa ollut tosi kylmä viime päivinä, kun patterit ei ole kunnolla pelanneet. Onneksi huoltomies oli tänään käynyt hoitamassa asian. Nukuin viime yönä jalassa legginsit ja villasukat, sekä pitkähihainen paita päällä, paksun peiton ja viltin alla. Ja palelin. Aamulla oli sellainen fiilis, että pakko saada mahdollisimman lämmintä vaatetta päälle. Löysä neule ja useat sukkahousut päällekäin ajoi asian kohtuullisesti.

neule Gina Tricot
Illan aion ihanasti rentoutua Tilastotieteen perusmenetelmien parissa, mmm <3 shit.

-Lindsay

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.