Hullujen Päivien saldo

Ja nyt niihin Hullujen Päivien ostoksiin!

Kylpyhuoneemme sai lisäystä uusista Pentikin käsipyyhkeistä ja Casan kylpyhuonematosta.Mieluisin ostos oli Pentikin isompi pallolamppu, joka on ollut hankinnassa jo pitempään TV-tasolle. Lamppuja löytyy jo kaksi pienempä yöpöydiltä.


Vaatteita en löytänyt mitään tai pikemminkin en jaksanut jäädä sinne väenpaljouteen niitä tonkimaan. Ostinkin itselleni vain IsaDoran luomiväri quartetin ja Voguen silkkiset polvisukat.


Ja viimeisimpänä, muttei suinkaan vähäisimpänä, jokaisen laiskan pölyjenpyyhkijän pelastaja, Sfiffer Duster! :D Näillä on erittäin kätevä puhdistaa esim. puiset sälekaihtimet pölyistä.Siinäpä ne ainakin tältä erää ;)

-Lindsay

7 kommenttia

 1. Voisitko kertoa käyttäjäkokemuksia tuosta Swiffer duster kitistä, olen itse harkinnut hankkimista. Kuulemma todella käytännöllinen arjen askareissa. :)

  VastaaPoista
 2. Joo se on kyllä kätevä. Itse pyyhin sillä pölyjä esim. tv-tasolta, itse tv:stä, yöpöydiltä, hyllyköstä ja sälekaihtimista. Pölyt tarttuu siihen oikein hyvin. Paketissa tulee mukana 5 liinaa ja 1 pidike mihin ne voidaan kiinnittää. Yksi liina riittää ainakin meidän pienessä kodissa ihan useammallekin pyyhkimis kerralle, eli joka kerta ei tarvitse vaihtaa uutta liinaa :) Kannattee kyllä kokeilla!

  VastaaPoista
 3. Oletko kokeillut swifferiä ns. pinttyneempäänkin paskaan? Lakaisuteho kenties kärsii huimasti pölypalleroiden ollessa kosteita, näin ainakin luulisin.
  Heinäkuussa ilmestyneessä MeNaiset lehdessä oli muuten juttua, että kyseisellä Swifferillä voi puhdistaa myös kotieläimet, mutta vaarana on, että näinkin tehokas "putsari" vie karvatkin mennessään, hih. :)
  Ei ollut kaunis näky, kun toimittaja oli koittanut tätä duster kittiä omaan lemmikki vuoheensa.

  VastaaPoista
 4. Nuo pölyliinat on käsittääkseni tarkoitettu vain pölyjen pyyhkimiseen, mutta swifferiltähän löytyy muitakin tuotteita, kuten esimerkiksi se tv:ssäkin mainostettu joku magig eraser on varmaankin pinttyneempään likaan soveltuva :) Haha minulle tuleekin MeNaiset lehti, mutta minulta on mennyt tuo juttu aivan ohi :D

  VastaaPoista
 5. Piti sitten käydä ihan aamutuimaan ostamassa tuo swiffer duster, nimittäin koirani Jape (jep, aika hassua että sinun poikakaverin nimi on myös Jape, hih :)) oli yön aikana sairastunut ripuliin. Voin kertoa, että näky oli aamulla aika kaoottinen, paskaa oli nimittäin joka paikassa.. No sainpahan vihdoin vähän kokemuksia tuosta swifferistä, ja täytyy sanoa, että onhanse ihan törkeän kätevä! Aluksi meinas vähän tökkiä, mutta kun keksin uittaa swifferiä Tolussa, niin alkoihan se paskaki irtoamaan. Niin ja huomasin, että tuon voi pestä pyykkikoneessa ihan normaalisti, huippu tuote!

  Kiitos Linsday hyvästä vinkistä, swiffer duster saved my day! :)

  VastaaPoista
 6. So just like others, if a person has interest
  in the fresh news updates, he can surely give a preference to online medium for getting familiarity with these topics.
  I have more stuffings in me from yesterday than I care to think about.
  It the radio was the only one that used to deliver
  the days news and weather updates.

  Feel free to visit my website - Latest Daily News

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.