Galna Dagar!

Vaikka Hullujen Päivien -luettelo ei suvainnutkaan saapua minulle perjantaina, olen silti syventynyt siihen Stockmannin sivuilla. Tässä tuleekin tarjonnan lemppareita, joiden hinta sopisi omallenikin kukkarolle!

Lempparini on ehdottomasti Tiger of Swedenin nahkalaukku, jota luultavasti lähden ainakin hypistelemään perjantaina. Olen tehnyt päätöksen, että seuraava laukku jonka ostan, on kestävä nahkalaukku, mutta kun opiskelijana ykkösvaihtoehtooni Mulberryn Bayswateriin ei  ole varaa, voisin tyytyä tähänkin. Toivotavasti laukun nahka olisi laadukasta.


Vaatekaappini kaipaisi asiallista tummaa mekkoa ja tarjolla oleva Tiger of Swedenin mekko kelpaisi täydentämään sitä.

 

Minulla ei tällä hetkellä ole villakangastakkia, sillä kyllästyin entiseen ja möin sen ystävälleni. Etsinnässä on ollut korkeakauluksinen ja mielellään kaksirivisellä napituksella oleva takki. Alla olevasta yksilöstä pidän erittäin paljon.


Pentikin lyhty olisi ihana parvekkeelle. Pallolampunjalkola meillä onkin jo kaksi matalempaa yöpöydillä, mutta tilattuamme uuden sängyn, jäävät ne liian mataliksi. Tarjouksessa saisi lampunjalan lisäksi varjostimen. Isompi pallolampunjalka on ollut pitkään hankinnassa tv-tasollekin.


Myös saunakiulu on ollut hankintalistalla pitkään. Olemme asuneet asunnossamme kolme kuukautta ja saunkiulun virkaa on toimittanut iso kulho... Minulla ei edellisessäkään saunallisessa asunnossa ollut kiulua. Gantin pyyhkeet nyt ovat kivoja ihan muuten vaan.


Saa nähdä mitä Hulluilta Päiviltä lähtee mukaan, vai lähteekö mitään!

-Lindsay

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.