Dear Santa

Nyt kun ensimmäiset lumet/rännät ovat sataneet maahan, voin hyvällä omallatunnolla kirjoittaa kirjeen Joulupukille! Tämä kirje perustuu haaveisiin ja näistä toiveista mitä todennäköisimmin ei yksikään ole toteutumassa, ellei joku lähimmäinen saa piakkoin lottovoittoa. Ja tiettävästi lähipiirini ainoa lottoaja olen minä itse, joten se pienentää todennäköisyyttä entisestään...


1. MacBook. Nykyinen koneeni on vasta kaksi vuotta vanha, mutta se on jo nyt alkanut temppuilemaan mahdottomasti! Viimeistään ensi syksynä kun alkaa kandin kirjoitus on aika hankkia parempi kone. 2. Canon EOS järkkäri. Kuten kuvista on huomannut, nykyinen Sonyn pokkari ei ole kovinkaan laadukas kamera. Kameroista en juuri mitään tiedä, mutta aika monilla tuntuu Canonin järkkäri olevan, joten veikkaan niiden hyviä olevankin. 3. GHD:n suoristusrauta. Nykyinen rautani on perus markettikamaa ja vetelee viimeisiään. Olisi kiva saada parempi, jolla voisi jopa kiharoiden teko luonnistua.


4. Mulberry Bayswater. Blogeissa lähes äärimmilleen hehkutettu (muttei suinkaan turhaan) klassikkolaukku. Koulussa ja tulevassa työelämässä tarvitsen laukkua johon mahtuu A4 kokoiset paperit ja mapit suorassa, sekä mahdollisesti läppäri. 5. Burberry villakangastakki. Yksinkertaisesti ajaton malli ja kestävä materiaali. 6. Mulberry check scarf. Burberryn kaulahuivin jo omistan, joten tämä olisi seuraava luonnollinen valinta. Väriä en osaisi valita, olisiko se sitten tämä klassikko vai harmaasävyinen.


7. Kartellin Bourgie -valaisin. Tekisi TV-tasosta täydellisen, mutta hinnan vuoksi olen joutunut tyytymään kakkosvaihtoehtoon Pentikin pallolamppuun. 8. Matka paratiisiin. Vaikka edellisestä lomamatkasta on aikaa alle kuukausi, on matkakuume ehtinyt nousta jo kovaksi. Seuraavaksi matkakohteekseni toivoisin jonkun kuvan kaltaisen paratiisin.

Listaahan voisi jatkaa vaikka millä mitalla, mutta tässä ne mitkä tällä hetkellä tuli mieleen. Lapsenakin kirjoitin kirjeitä Joulupukki syksyssä ainakin kolme, joten miksi muuttaisin hyväksi opittua tapaa ;) Ainakin tulen tekemään myös realistisemman toivelistan.

-Lindsay

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.