the day off

Tänään vapaapäivän vietto sujui lähinnä kaupungilla pyörien. Tai pikemminkin Zeppeliinissä, joka on siis Kempeleessä. Ostoksia ei juurikaan tullut suoritettua (olenhan kiellossa...), mutta seku kierreltiin ja  katseltii. Oli kivaa pitkästä aikaa viettää vapaa lauantai!

Ulkona paistoi ihanasti aurinko, mutta siellä oli kylllmä. Laitoin uudet Uggit ensimmäistä kertaa jalkaan, sillä varpaita paleli jo valmiiksi. No ei palellut enää kohta...

Hankala ottaa parvekkeella kuvia kun aurinko paistaa suoraa silmiin. Sisällä taas valo ei riitä. Parvekkeelle oli  paistanut aurinko koko aamun ja siellä oli tosi lämmin. Jalassa olevat farkut on ostettu 10 eurolla viime kevään Hulluilta Päiviltä ja ne on ihan lempparit!

paita H&M // farkut Only // kengät Ugg Australia
Saa nähdä miten sitä talven selviää, kun tässä vaiheessa on jo toppatakki vedetty niskaan. Lämpimintä takkia pitää yrittää säästää kaapissa mahdollisimman pitkään :D Ulkokuva on Japen vanhempien pihalta Kempeleestä. Toppatakki on jo pari vuotta vanha, mutta tykkään siitä edelleen. Valkoinen on arka väri, mutta totesin, että minulla kolme valkoista talvitakkia ja talvitakkeja on yhteensä viisi. Ei siis enää lisää valkoisia.

takki Veromoda // huivi Burberry

Illalla tuli käytyä ystäväpariskunnan tupareissa, mutta kuvamateriaalia laitan sitten ehkä huomenna :) Huomenna onkin taas töihin meno, ihanaa...

-Lindsay

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.